Wilt u samen met uw partner uw liefde voor elkaar symbolisch tot uiting brengen door het dragen van verlovingsringen, trouwringen of vriendschapsringen?

Vraagt u zich af hoe u verlovingsringen, trouwringen of vriendschapsringen kunt vinden die bij zowel u als uw partner past, die u allebei prachtig vindt en die u beiden met plezier zult dragen? Ringen die echt een symbool zijn van uw liefde en belofte aan elkaar?

Wij begrijpen uw vragen en zoektocht. Wij helpen u met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt om ringen te vinden die echt perfect bij u passen. Wij hebben daar alle aandacht en tijd voor.

Bezoek onze winkel, zodat wij in een persoonlijk gesprek een beeld krijgen van wie u bent, wat u zoekt en wat bij u past. Wij zullen u dan meteen passende modellen uit ons assortiment laten zien, die u kunt aanraken, voelen en passen. Hebben we het gewenste niet in voorraad, dan bestellen we de ringen en maken we een nieuwe afspraak.

Ons vak is onze passie en het is voor ons een plezier om voor u te vinden wat u zoekt.

U kunt ook alvast een afspraak maken!

Contact

Aller Spanninga

Nederlands enige en oudste trouwringen atelier met oog voor trends, mode en innovatie, maakt met liefde en passie voor het vak unieke, exclusieve trouwringen die hoogwaardige kwaliteit uitstralen.

De verrassende ontwerpen ontstaan door een combinatie van ambachtelijk vakwerk met toepassing van de modernste technieken.

Aller Spanninga heeft alles in huis om de wensen van u en uw partner te vertalen naar trouwringen die helemaal bij u passen.

Lees hier meer